top of page
Search

Bebekler İçin Aylık Aktivite Kutuları

Updated: May 20, 2022



Oyunlar ve eğlenceli aktiviteler okul çağına gelene kadar bebeklerin fiziksel, zihinsel ve sosyal gelişimi için en çok faydalandığımız araçlardır. Bebeklerin yaşına uygun aktivite ve oyun seçimi yapmak kimi zaman ebeveynlerin kafasını karıştıran bir konu. Hangi aktivitenin ya da oyunun hangi yaş aralığı için uygun olduğunu bilmek ve çeşitliliği her geçen gün artan aktiviteler arasında doğru kararı vermeye çalışmak işimizi daha da zorlaştırmakta.


Bebeğimizin yaşına uygun olup olmaması bir yana, satın aldığımız ürünün bebeğimizin sağlığını olumsuz etkileyebilecek materyallerden üretilmiş olabileceği de ürünler arasında seçim yaparken göz önünde bulundurulması gereken konulardan biri.


Bardabas Aktivite Kutularını Keşfedin!


Bardabas ailesi olarak oyun ve aktivite seçimi konusundaki kafa karışıklığınızı gidermeniz ve bebeğinizin yaşına uygun seçimler yapabilmeniz adına Bardabas Aylık Aktivite Kutuları’nı tasarladık.


Bebek ve çocuklarınız için altıncı ayından on yaşına kadar faydalanabileceğiniz Bardabas Aylık Aktivite Kutuları, bebeklerin ve çocukların aylık gelişim süreçlerine uygun aktiviteleri içerecek şekilde hazırlandı. Boyama, müzik, oyun, maket, kitap ve bulmaca gibi aktiviteleri içeren kutular, bebeklerinin ve çocuklarının içinde bulunduğu yaş grubuna göre abonelerimize her ay iletilmekte. Bu uygulama ile öncelikli hedefimiz, çocukların gelişim süreçlerine destek sunacak aktiviteleri bir arada toplamak ve ebeveynlerin doğru aktivite materyallerine ulaşımını kolaylaştırmak.


Bardabas Aylık Aktivite Kutuları’nı tasarlarken en çok önem verdiğimiz konu ise uygunluk. Sunduğumuz aktivitelerin doğru yaş gruplarına hitap edebilmesi ve çocuklarımızın aktivitelerden en iyi şekilde verim alabilmesi adına çocuk gelişimi uzmanlarının değerli görüş ve önerilerinden faydalanmaktayız.


Aktivite Kutularımızıİnceleyin


Aktivite kutularımızdan faydalanmak ise çok kolay. Aylık abonelik sistemi ile gönderimi yapılan aktivite kutularımızı bebeklerinizin içinde bulunduğu ay, çocuklarınızın ise içinde bulunduğu yaşa göre düzenli her ay düzenli olarak hazırlamakta ve adresinize gönderim sağlamaktayız. İstediğiniz zaman başlatabileceğiniz aboneliğinizi yine istediğiniz zaman sonlandırmanız mümkün.


Ürünlerimizi görmek için web sitemizi ve sosyal medya hesaplarımızı inceleyebilir, sorularınız ve merak ettiğiniz konular için bize ulaşabilirsiniz. Yarınlarımız olan çocuklar için ele aldığımız başka bir konuda görüşmek dileğiyle.

84 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page